Over mij

Hi! Mijn naam is Lars.

En ik ben student-ondernemer. Leuk je te ontmoeten!

Dagelijks houd ik mij bezig met stedenbouwkunde en mobiliteit in de breedste zin van het woord. Ik volg alle ontwikkelingen op de voet en ben ik regelmatig betrokken bij stedenbouwkundige projecten en mobiliteits- en leefbaarheidsprojecten in binnen- en buitenland. Daarnaast ben ik enorm geïnteresseerd in historisch vastgoed, industrieel erfgoed, innovatieve mobiliteitsoplossingen en deelsystemen. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen reis ik regelmatig naar het buitenland. Zo ben ik de afgelopen jaren afgereisd naar o.a. Londen, Parijs, Barcelona, Brussel, Antwerpen, Kiev en Tirana. Om mijn tijd zo efficiënt mogelijk in te delen combineer ik zakelijke (steden)trips en studiereizen met ontspanning en cultuur. Op mijn reis bucket list staan nog: Wuppertal in Duitsland, Astana, de hoofstad van Kazachstan en Tbilisi en Batoemi in Georgië. Al deze steden zijn in mijn ogen zeer vooruitstrevend op het gebied van mobiliteit, architectuur en stedelijke transitie.

Naast mijn studie werk ik regelmatig en met veel enthousiasme aan de meest uiteenlopende opdrachten en projecten. Zo adviseer en coach ik sinds 2012 non-profitorganisaties, vakbonden en het mkb op het gebied van beleid, communicatie en (guerrilla)marketing, organiseer ik kleinschalige evenementen (tot +/- 1.500 personen), bijeenkomsten en congressen en ben ik in te huren als freelancer (copywriting, communicatie-, marketing- en beleidsadvies, project- en eventmanagement en (drone)fotografie). Op dit moment ben ik mij aan het oriënteren en specialiseren op het gebied van winkel-, kantoor- en woninginterieur, tuinontwerp, groendaken, dakterrassen en studentenhuisvesting.

Ik sta altijd open voor samenwerking en uitdagende opdrachten en projecten in binnen- en buitenland. Wil je graag samenwerken of heb je een vraag of verzoek? Neem dan contact met mij op via de contactpagina of bel/sms even naar +31 (0)6 111 860 61.